Αυξητική Χειλιών

26 Απριλίου 2016 | 0
Το να έχουμε γεμάτα, σφριγηλά χείλη, θεωρείται συχνά ένα σημάδι καλής υγείας, ομορφιάς και νεότητας. Αν έχετε γεννηθεί με λεπτά χείλη ή δυσανάλογα ή ακόμα λόγω της φυσικής διαδικασίας του γήρατος τα χείλη λεπτύνανε, υπάρχουν τρόποι πολλοί και ασφαλείς για να τα ενισχύσετε.
Χρησιμοποιώντας ενέσεις με αυτόλογο λίπος ή με υαλουρονικό οξύ για όγκο, μπορεί να κρατήσει  τα χείλη σας γεμάτα για μήνες ή για πάντα.

ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΛΙΠΟΣ
Μέσω λιποαναρρόφησης από μια άλλη περιοχή του σώματος, γίνεται λήψη λίπους και μετά από κατάλληλη επεξεργασία, εγχέετε στο χείλος. Έχοντας υπόψη ότι ένα μέρος του λίπους που τοποθετούμε, θα απορροφηθεί από τον οργανισμό, η μέθοδος αυτή, μπορεί να επαναληφθεί μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
Πρόκειται για βιοσυμβατό υλικό (πολυσακχαρίτης με την ιδιότητα να ελκύει το νερό του οργανισμού) και ενεργεί ως υποκατάστατο λίπους για την ενίσχυση των χειλιών. Μια θεραπεία είναι συνήθως επαρκής για να προκαλέσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα ωστόσο είναι προσωρινά και απαιτούν επανάληψη για την συντήρησή τους.

LIP LIFT
Με αυτήν την μέθοδο, δεν αυξάνουμε τα χείλη, αλλά αφαιρώντας επιπλέον δέρμα συνήθως με μια τομή κάτω από την μύτη, ανορθώνουμε τα χείλη, δίνοντας την αίσθηση της αύξησης. Αυτή η επέμβαση βοηθάει κυρίως εκείνες με χαλαρό δέρμα ή εκείνες που τα χείλη τους έχουν καθοδική πορεία.

Το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα προτού επιλέξετε τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα, είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον πλαστικό χειρουργό. Όπως θα έχετε παρατηρήσει στην καθημερινότητά μας, υπάρχουν αρκετά περιστατικά με αντιαισθητικά αποτελέσματα, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν απευθυνθεί σε κατάλληλο γιατρό ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υλικό.