ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣΤΟΥ

01 Οκτωβρίου 2018 | 0
Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Με το σύγχρονο μηχάνημα της θερμογραφίας MED2000, εξετάζουμε την θερμότητα των ιστών του μαστού. Κάθε οντότητα που αναπτύσσεται στο μαστό ,από τις απλές κύστες έως φλεγμονές και κακοήθειες, προκαλεί την αντίδραση του συμπαθητικού συστήματος του οργανισμού το οποίο αυξάνει την θερμοκρασία στην περιοχή.


Θερμογραφία μαστών. Τα διαφορετικά χρώματα αντιστοιχούν σε διαφορετικές θερμοκρασίες ιστών


Εμείς με την εξειδικευμένη κάμερα και το εξειδικευμένο προσωπικό τεχνολόγων και ιατρών, εντοπίζουμε τις τυχόν αλλαγές αυτές, τις ερμηνεύουμε και διαγιγνώσκουμε βλάβες ακόμα και σε πολύ αρχόμενο στάδιο ,αναίμακτα και χωρίς ακτινοβολία ώστε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έλεγχο εάν χρειαστεί. Εν συνεχεία συσχετίζουμε τα ευρήματα με υπερηχογραφικά και μαστογραφικά δεδομένα με αποτέλεσμα την εμπεριστατωμένη διάγνωση.

Δημιουργούμε δε και αρχείο μέσα από το οποίο μπορούμε να κάνουμε συγκριτικές αναλύσεις σε ετήσια βάση ώστε να εντοπίζουμε τυχόν θερμοκρασιακές αλλαγές στον μαστό.

Η εξέταση ,καθότι δεν έχει ακτινοβολία, ενδείκνυται και για νεαρές γυναίκες ή γυναίκες με πυκνό μαστό οι οποίες δεν μπορούν να κάνουν μαστογραφία.
Σας περιμένουμε λοιπόν στον μήνα μαστού εδώ στην Ορθοβιοτική να μετρήσουμε την θερμοκρασία .Και να θυμάστε ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι οι υγιείς οπότε…
Keep it cool !


 

ΠΕΤΣΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ