Τι κοινό μπορεί να έχουν μια γυναίκα σε εμμηνόπαυση, μια γυναίκα με παχυσαρκία και μια μητέρα;

25 Ιανουαρίου 2016 | 0

Η απάντηση ονομάζεται κολπική χαλάρωση και είναι μια κατάσταση που μπορεί να καταστρέψει την ποιότητα ζωής μας! Θα την αφήσουμε; Φυσικά και όχι, γιατί τώρα έχουμε στα χέρια μας το πιο δυνατό όπλο για να την καταπολεμήσουμε.


Το Femilift είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα laser, εξειδικευμένο στην αναζωογόνηση και αναδόμηση του κολπικού βλεννογόνου. Το κολπικό κανάλι στενεύει σε όλο το μήκος του, επιτυγχάνεται εφύγρανση της περιοχής και η σεξουαλική απόλαυση επανέρχεται. Ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως δυσπαρεύνεια, αίσθημα βάρους, ξηρότητα, συχνές κολπίτιδες ή ουρολοιμώξεις και μικρού βαθμού ακράτειες ούρων είναι πια παρελθόν!


Η μέθοδος FemiLift διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την συμβατική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τον κόλπο: Είναι απόλυτα ασφαλής, δεν χρειάζεται χειρουργείο ή αναισθησία, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και σας δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού της ακόμα και εάν έχετε ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα ή πολλές υποχρεώσεις, αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως «μετεγχειρητικός κύκλος».

Αρκούν μονάχα 3 συνεδρίες 10 λεπτών στο ιατρείο, με απόσταση 3-5 εβδομάδων μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο youtube: