Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Στην Ορθοβιοτική έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευαισθησίας του χώρου που υπηρετούμε και της δραστηριότητάς μας στον χώρο της υγείας ενέχει την αξία της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Γι’ αυτό η ανάπτυξη προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας φιλοσοφίας και επαγγελματικής δεοντολογίας. Για εμάς το αγαθό της υγείας είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αίσθημα της ανθρωπιάς και της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο. 

Δεν παραμένουμε απλώς μέσα στο πλαίσιο των ηθικών και κοινωνικών αξιών που διέπουν μια εταιρεία, αλλά εφαρμόζουμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πρακτική της σύγχρονης Εταιρικής Διακυβέρνησης. Στα πλαίσια του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διενεργούμε μια σειρά σημαντικών ενεργειών που αποτυπώνουν τη δράση μας σε κοινωνικό επίπεδο. Η έννοια της πρόληψης στην υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γνώση και την ενημέρωση. 

Για το λόγο αυτό, διοργανώνονται ανοιχτές ενημερωτικές καμπάνιες με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από φλέγοντα ιατρικά θέματα, όπως την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την ενημέρωση για τον ετήσιο εμβολιασμό και τον ιατρικό –ταξιδιωτικό εμβολιασμό, την ενημέρωση για την προσωποποιημένη πρόληψη με βάση το ιατρικό οικογενειακό ιστορικό, τα καρδιαγγειακά νοσήματα καθώς και ενέργειες οι οποίες συνδυάζονται με την προσφορά ειδικών προγραμμάτων προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές.  

Παρούσα και στον αθλητισμό, η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ υποστηρίζει ετησίως αθλητικά δρώμενα, προσφέροντας πλήρη ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια όλων των ημερών, στους αθλητές όλων των αγωνισμάτων, με πλήρως καταρτισμένο πλήρωμα και ιατρό, σε όλες της αθλητικές διοργανώσεις.  


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σώρου 3-5, 151 25, Αθήνα 
Οδηγίες πώς να έρθετε
 
T (+30) 210 3230000
   (+30) 210 6856720

F (+30) 210 6813995ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 323 0000Ακολουθήστε μας