Σε ποιόν εμπιστεύεσαι την καρδιά σου;

Όταν στόχος σου είναι να είσαι πάντοτε στην κορυφή των επιστημονικών εξελίξεων δοκιμάζοντας τις πιο καινοτόμες τεχνικές, αναλύοντας τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα η επανάπαυση δεν είναι επιλογή.

Η επιστημονικότητα, η βαθιά γνώση και η μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της πρόληψης και της αντιγήρανσης μάς έχει διδάξει ότι για μια επιτυχημένη ιατρική προσέγγιση το απόλυτο μυστικό είναι η σύνθεση της επιστημονικής ομάδας


Το πιο δυνατό είδος δεν είναι αυτό που επιβιώνει αλλά αυτό που προσαρμόζεται πιο εύκολα στις αλλαγές. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι απαραίτητες αρετές στον τομέα της υγείας, στον οποίο συνεχώς ανανεώνονται τα δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας.

Ο ακαδημαϊκός χώρος κρατά γερά τα ηνία της γνώσης, της συνεχούς ενημέρωσης και της εν τω βάθει ιατρικής πρακτικής. Όταν, δε, συνδυαστεί με τη μαχητικότητα της νοσοκομειακής δραστηριότητάς  δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που μονάχα μοναδικό μπορεί να χαρακτηρισθεί. 

Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τον Δρ. Στυλιανό Ρόκα στην διευθυντική θέση του καρδιολογικού μας τμήματος. 
 
«…Διευθυντής Καρδιολογίας του Metropolitan Hospital, Αναπληρωτής καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», Συντονιστής- Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδυναμικής- Επεμβατικής Καρδιολογίας, Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», Επιμελητής και Ερευνητής στο Τμήμα Καρδιολογίας, Νοσοκομείο Guy' s Hospital Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Baylor College Medicine, Methodist Hospital, Houston, ΗΠΑ...»

Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ

 
Η χαρά του να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους σου στα πιο έμπειρα & ικανά χέρια είναι κάτι που στην Ορθοβιοτική το γνωρίζουμε καλά. Χρησιμοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία και με αγάπη για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε την καρδιά σας, συνθέσαμε την πιο δυναμική καρδιολογική ομάδα.


Το κίνητρο μας εδώ και 15 χρόνια

Η καρδιά μας θα χτυπήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια φορές σε όλη μας τη ζωή. Αν αναλογιστούμε το μεγάλο αυτό έργο της, μας προκαλεί θαυμασμό η δύναμη & η αποτελεσματικότητα της. Η σοφία που κρύβει το σώμα μας είναι ένα «κατασκευαστικό» θαύμα που εξαιτίας του μπορούμε και απολαμβάνουμε το όμορφο ταξίδι της ζωής. Δεν θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε αυτό το πολύτιμο, μεγαλείο σε κάτι λιγότερο από τους καλύτερους.

Συνεργασίες


Η Ορθοβιοτική, ένα από τα Μοναδικά Πρότυπα Πολυιατρεία Προληπτικής και Αναγεννητικής ιατρικής με ηγετικό ρόλο στον κλάδο της...
Περισσότερα


Ακολουθήστε μας