SYMMETRIA Partners


Η ORTHOBIOTIKI συνεργάζεται με τη SYMMETRIA

Η ORTHOBIOTIKI και η SYMMETRIA συνεργάζονται για την παροχή εξατομικευμένων και ειδικά σχεδιασμένων πρωτοκόλλων, που βασίζονται στην απόλυτη εξειδίκευση, γνώση και πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει κάθε οργανισμός από την πλευρά του.

Τα πρωτόκολλα, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, ξεκινούν πάντα με μία αρχική συνάντηση με το γιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας, ώστε να σχεδιαστεί εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Η SYMMETRIA είναι ένα προηγμένο κέντρο πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής, που παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με πρωτοποριακή προσέγγιση, ακολουθώντας τη φιλοσοφία “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”. Έχει λάβει τα βραβεία Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award και Patient Service Award. Σήμερα, η SYMMETRIA έχει παρουσία σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ενώ το δίκτυο των εγχώριων και διεθνών συνεργατών της ολοένα μεγαλώνει, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των μεθόδων που εφαρμόζει.

Πρωτόκολλα συνεργασίας ORTHIOBIOTIKI- SYMMETRIA

Antiaging Reboot Program

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ανανέωσης κυττάρων και ολιστικές φαρμακευτικές τεχνολογίες, χαρίζοντάς σας την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης. Συγκεκριμένα, μέσα από το Antiaging Reboot Program μπορείτε να:

 • Ανακόψετε τη διαδικασία γήρανσης
 • Ενεργοποιήσετε ξανά τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων
 • Αυξήσετε τη σωματική και πνευματική σας απόδοση
 • Μειώσετε το οξειδωτικό στρες
 • Ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα
 • Βελτιώσετε τις αντιικές σας άμυνες
 • Αποκτήσετε περισσότερη ζωντάνια και ενέργεια

Genetic Detox Program

Πρόκειται για μία θεραπεία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, αξιοποιώντας τη δύναμη της γενετικής, της κυτταρικής και διατροφικής επιστήμης, συνδυαστικά με τις τελευταίες φαρμακευτικές τεχνολογίες. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στο ακριβές προφίλ DNA και υγείας κάθε ατόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό σύστημα, ένα ξεκούραστο σώμα, αίσθημα βαθιάς ευεξίας και ψυχική ισορροπία, καθώς η θεραπεία συμβάλλει στην:

 • Εξάλειψη των τοξινών
 • Ενίσχυση της εσωτερικής άμυνας και της καλής λειτουργίας των οργάνων σας
 • Μεγιστοποίηση της ενέργειας και ζωτικότητάς σας

DNA Focused Regeneration Program

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εφαρμόζει την εκπληκτική δύναμη της γενετικής. Οι ειδικοί της Ορθοβιοτικής χρησιμοποιούν πρωτοποριακές μεθόδους για να σχεδιάσουν το πρόγραμμά σας, ώστε να καλύπτουν το ακριβές προφίλ DNA σας. Θα σας δώσουν οδηγίες για το τι να διορθώσετε στον τρόπο ζωής σας και τη διατροφή σας, ώστε να βελτιώσετε καθημερινότητα και την υγεία σας συνολικά.

Weight Balance for Weightloss Program

Το πρόγραμμα αυτό είναι εξατομικευμένο και σχεδιάζεται από ειδικό διαιτολόγο και ιατρό, με βάση την υγεία και το προφίλ αποτοξίνωσης κάθε ενδιαφερόμενου, με στόχο να καλύψει τυχόν ανεπάρκειες σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες. Το πρόγραμμα διατροφής που θα σας δοθεί, περιλαμβάνει, επίσης, αντιοξειδωτικά, εγχύσεις που αναπτύσσονται αποκλειστικά από τους ειδικούς της Ορθοβιοτικής και θεραπείες για την εξάλειψη βαρέων μετάλλων. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία προληπτική εξέταση υγείας, συμπεριλαμβανομένης της μέτρησης του μεταβολικού ρυθμού, γενετικών εξετάσεων, αξιολόγησης για την ανίχνευση πιθανών διαταραχών ύπνου και δοκιμή αντοχής από καρδιολόγο, για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασής σας.

Dynamic Elite Performance Program

Αξιοποιώντας την ιατρική έρευνα, το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στη βελτίωση κάθε πτυχής της απόδοσής σας, ώστε να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών. Αναβαθμίστε την ποιότητα ζωή σας, βελτιώνοντας:

 • Τη δύναμή σας
 • Την αντοχή σας
 • Τις διατροφικές σας συνήθειες
 • Την κινητικότητα και την ισορροπία σας

Sleep Reset Program

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ύπνου, τότε αυτό το πρόγραμμα, θα σας βοηθήσει να:

 • Ξεκουραστείτε και αποκαταστήσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία
 • Αναπτύξετε υγιείς συνήθειες ύπνου
 • Ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας από λοιμώξεις και ασθένειες
 • Επαναφέρετε τη ζωτικότητά σας

Αρχικά θα υποβληθείτε σε μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της υγείας σας, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών, αναπνευστικών και ψυχοθεραπευτικών αναλύσεων. Με βάση τα αποτελέσματα, οι ειδικοί της Ορθοβιοτικής θα σχεδιάσουν μια στοχευμένη ακολουθία θεραπειών προσαρμοσμένη στη διάγνωση.

Wellbeing at Work Program

Ένας από τους τομείς που διακρίνεται η Ορθοβιοτική, είναι η παροχή υπηρεσιών σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη, να διατηρήσουν την καλή υγεία τους. Αυτά τα μοναδικά premium προγράμματα είναι σχεδιασμένα για να στηρίζουν όσους έχουν έναν απαιτητικό τρόπο ζωής και εργασίας, να βελτιώσουν την υγεία τους, ώστε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, μέσω μιας εστιασμένης, αποτελεσματικής εμπειρίας.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σώρου 3-5, 151 25, Αθήνα 
Οδηγίες πώς να έρθετε
 
T (+30) 210 3230000
   (+30) 210 6856720

F (+30) 210 6813995ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 323 0000Ακολουθήστε μας