είσοδος

Βιοπανομοιότυπες Ορμόνες

Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα πολλών ορμονών στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται. Αυτή η διαδικασία, η οποία ξεκινά περίπου στην ηλικία των 32 ετών, διαταράσσει την ισορροπία του σώματός μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την εμφάνιση σοβαρών παθήσεων όπως ημικρανίες, υψηλή χοληστερόλη, στυτική δυσλειτουργία κ.α, υποβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας.

Οι παθήσεις αυτές οδηγούν καθημερινά εκατομμύρια ανθρώπους στην κατανάλωση
συνταγογραφημένων φαρμάκων. Πολλά από αυτά τα φάρμακα δεν αφορούν απαραίτητα την βαθύτερη αιτία αυτών των παθήσεων. Επιπλέον, οι πιθανές παρενέργειες συχνά είναι το ίδιο δυσάρεστες με την πάθηση που καταπολεμούν.

Η Ορθοβιοτική σύμμαχος της καλής υγείας, θέλοντας να φτάνει στην καρδιά του προβλήματος  δημιουργεί προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας εξατομικευμένα προγράμματα με βιοπανομοιότυπες ορμόνες, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής με στόχο την βελτιώση της ποιότητα ζωής σας, την θεραπεία και την προστασία από ασθένειες.Η μέθοδος που ακολουθούμε διορθώνει την έλλειψη της ισορροπίας, εξαφανίζοντας έτσι τα συμπτώματα και χαρίζοντάς σας υγεία.

Πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο  σε 5 απλά βήματα:

1. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ


Συμπληρώνοντας το έντυπο του ιατρικού ιστορικού


2. ΚΑΝΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ


Πρέπει να ξέρουμε τα επίπεδα των ορμονών και των θρεπτικών στοιχείων στον οργανισμό σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα φέρουμε σε ισορροπία.


3. ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ


Η επιστημονική ομάδα της Ορθοβιοτικής  θα αναλύσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας και το ιατρικό ιστορικό σας και θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας το οποίο θα περιλαμβάνει βιοπανομοιότυπες ορμόνες, συμπληρώματα και βιταμίνες.


4. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ


Η προσαρμοσμένη θεραπεία σας με ορμόνες και θρεπτικά στοιχεία σας παραδίδεται στο σπίτι σας, με οδηγίες δοσολογίας απολύτως κατανοητές. Μόλις αρχίσετε τη θεραπεία σας, πολύ γρήγορα θα αρχίσετε να νιώθετε τη θετική της επίδραση. Ανάλογα με την πρόοδό σας, κατά καιρούς το πρόγραμμά σας θα  ανανεώνεται έτσι ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα.

5. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ


Με τη μέθοδο που αναπτύσσουμε στην Ορθοβιοτική ο στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας. Οι ιατρικοί συντονιστές μας και το προσωπικό της εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου.


Μην περιμένετε ούτε μία μέρα για να φέρετε τον οργανισμό σας και πάλι σε ισορροπία.


Μερικά από τα οφέλη* της μεθόδου:


1. Καλύτερος ύπνος
2. Αυξημένη λίμπιντο
3. Περισσότερη ενέργεια
4. Βελτιωμένη μνήμη
5. Αυξημένη συγκέντρωση
6. Ανακούφιση από τους πόνους των αρθρώσεων
7. Μεγαλύτερη αντοχή
8. Απαλότερο δέρμα
     
*Τα οφέλη στον δικό σας οργανισμό μπορεί να είναι ποικίλα.Συνεργασίες


Η Ορθοβιοτική, ένα από τα Μοναδικά Πρότυπα Πολυιατρεία Προληπτικής και Αναγεννητικής ιατρικής με ηγετικό ρόλο στον κλάδο της...
Περισσότερα


Ακολουθήστε μας