είσοδος

Οι Γιατροί μας

Δρ. Μαλλέρου Νάνσυ

Life Coach

(+30) 210 6403430
info@lifecoachinggreece.gr
Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, χαρακτηρισμένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι ιδρύτρια της Life Coaching Greece και ανάμεσα στους πρωτοπόρους  του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την επιτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και το να βοηθάει άλλους να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή. Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός αλλά τρόπος να ταξιδεύει. 

Έχει την πατρότητα του όρου "Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching.

Είναι η εμπνεύστρια και βασική εισηγήτρια του δωρεάν σεμιναρίου Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» που στόχο έχει να υποστηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε θεσμό.  Το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»  έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτομα και έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον τύπο. 
Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι coach των ομιλητών των TEDxAthens, TEDxThessaloniki και TEDMed Live in Athens.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του International Coach Federation (ICF) – Greece Chapter.
Μετά από ενδεκαετή ακαδημαϊκή καριέρα, και εμπνευσμένη από αντίστοιχο πρόγραμμα στο MIT, σχεδίασε και διδάσκει τα σεμινάρια «Τεχνικές Life Coaching» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Ημερολόγιο Καλύτερα Γίνεται  2015» (εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ),  «Σήμερα Θα... Ημερολόγιο Life Coaching 2014» (εκδ. Μίλητος),  «Καλύτερα Γίνεται. Ο 1ος Ελληνικός Οδηγός Life Coaching» (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ 2009) και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» (εκδ. Ι.Σιδέρης 2006) 

Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σημαντικότερα ΜΜΕ (ΣKAI, Alpha, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Vogue, Life & Style, Deluxe κ.α). Έχει συνεργαστεί με πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει μόνιμη στήλη Life Coaching στην Athens Voice και στο Deluxe Magazine καθώς και τηλεοπτική στήλη με τίτλο "Καλύτερα Γίνεται" στην εκπομπή Join us TV στον ΣΚΑΙ.
Οι εταιρικοί της πελάτες περιλαμβάνουν ενδεικτικά τις εταιρείες L’ Oreal, Unilever, P&G, Kraft Jacobs Suchard, ΟΤΕ, Ales Group, Reuters, BCA, Αθηναϊκή Ζυθοποιία. 

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ΜΒΑ από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος του Coach U και διαπιστευμένη Coach και έχει Δίπλωμα Life Style Management από το τμήμα διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.

Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπου έχει εργαστεί σαν υψηλόβαθμο στέλεχος Επικοινωνίας & Marketing (L’Oreal Group, Allied Domecq Spirits & Wines, Warner, Village Group, HOL, Vivodi, Cinegram, Ferro, Benostan). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά, παίζει τέννις και κλασσική κιθάρα. Της αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, να ταξιδεύει, να μαθαίνει και να εξελίσσεται.
Γεννημένη το 1970 στην Αθήνα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.